Det kan vi

Tømrerarbejde til private

Vi løser opgaver i alle størrelser, fra justering af hoveddøren til montering af et vindue eller en komplet tilbygning eller nybyg.

Vi rådgiver dig naturligvis, så du har mulighed for at træffe dine valg på et veloplyst grundlag, hvorved vi også sikrer at du får en større glæde ved slutresultatet.

Vi sætter en stor ære i at såvel pris som tidspunkt for levering lever op til aftalen.

Tømrerarbejde til erhverv

Vi udfører tømreropgaver i virksomheder, hvor hensyn til den daglige drift og produktion er væsentlig. Her tager vi naturligvis i videst muligt omfang hensyn til både koordinering og planlægning. Også den enkelte tømrersvend ved, hvordan han skal agere for at I kan opretholde jeres dagligdag så “normal” som muligt.

Gulve

Vi laver alt i trægulve. Såvel skibsdæk og plankegulve med fuge, som sildeparket og specialparket.

Vi laver gulve helt fra bunden, hvor vi gerne bistår med rådgivning i forhold til lige præcis dit gulv, således at du kan træffe det helt rigtige valg. Derudover restaurerer vi naturligvis også gerne eksisterende trægulve uanset typen.

Tilbygninger

Vi har stor erfaring med tilbygninger, der – hvis de laves på den rigtige måde – kan fuldende og komplementere det oprindelige byggeri. Vi tilbyder dig at være med hele vejen fra idé til færdig bygning, hvor vi bistår med rådgivning og inspiration, hvis det ønskes.

Vi er naturligvis samtidig garanter for et perfekt slutresultat til den aftalte tid og pris.

Vinduer & døre

Vi leverer og monterer danske kvalitetsvinduer fra nøje udvalgte leverandører.
Vi sørger naturligvis for at tage de gamle vinduer eller døre med os, så du skal blot læne dig tilbage og nyde det smukke resultat når vi kører derfra.

Tema-opbygninger

Med en detaljeorienteret tilgang til hver eneste opgave samt stor faglig dygtighed, løser vore tømrersvende opbygninger og specialopgaver, eksempelvis efter tema. Blandt andet har vi forestået flere opbygninger af gangsystemer mv. i Ree Park ved Ebeltoft.

Specielle opgaver

Vi løser enhver type opgave inden for tømrer- og snedkerarbejde. Har du en skæv tanke eller ønske, så kontakt os. Vi finder som regel en løsning og er endnu ikke stødt på en opgave, der ikke lod sig løse.

Det koster jo aldrig noget at spørge.

Til jagt

Hochsitz/Skydetårne
Produceret i høj kvalitet og med tanke på pris og anvendelighed.

Rævefælder
Der er relativt lette at transportere og som er produceret i kvalitetsmaeriale.

Skydestiger
Komplette skydestiger, klar til brug, produceret på eget værksted.

Sådan arbejder vi

Vi arbejder altid seriøst og med stort overblik. Vores vigtigste parametre er stolthed i det håndværk vi udøver og naturligvis din tilfredshed som kunde.

Når du kontakter Rytters Tømrerfirma med en opgave, vil du altid få tilknyttet en ansvarlig projektleder, som følger opgaven helt til dørs.

Vi forholder os altid til din opgave både fagligt og ud fra dine ønsker. Derfor vil vi også gøre dig opmærksom på, hvis der er enkelte ting i dit projekt, der måske burde gøres anderledes, eller hvis vi måske har et helt andet forslag.

Vi sætter en stor ære i at overholde vores aftaler. Det gælder både mødetidspunkter, deadline for opgaven og naturligvis prisen.