RYTTERS TØMRERFIRMA APS

Din lokale tømrer

Rytters Tømrerfirma er din lokale tømrer og snedkermester med fokus på kvalitet og service.

Her indgår du aftalerne med tømrermesteren selv og får derfor altid en personlig og engageret håndtering af hver eneste opgave. Vi sætter en ære i at rådgive dig bedst muligt inden vi påbegynder en given opgave, så du kan træffe de rette valg på et veloplyst grundlag, for det er nemlig din tilfredshed vi lever af. Derfor prioriterer vi også fleksibilitet i forhold til din opgave og din hverdag meget højt i vores planlægning, således at vi ”generer” dig mindst muligt i din hverdag.

Vi er et ungt og engageret team, men har det til trods stor erfaring med alt fra klassiske snedkeropgaver som sildeparketgulve og paneler til montering af vinduer og komplette byggeentrepriser. Blandt vores erhvervskunder er blandt andre Ree-park, B45 boligudlejning, samt en lang række skoler og institutioner. Men de mange gode erhvervsrelationer til trods, har du hos Rytters Tømrerfirma, som privatkunde altid samme høje prioritet.

Vi lever af langvarige kunderelationer og sætter dig i højsædet, så giv os et ring og få et tilbud der holder. Det koster jo aldrig noget at spørge.

Vi tilbyder

  • Alt i tømrerarbejde. Isætning af døre og vinduer, justeringsarbejde, montering af køkkener og skabssystemer mv.
  • Gulvarbejde. Afslibning og renovering af gulve, gulvlægning af skibsplanker, klassisk parket, sildeparket mv.
  • Tag og hele byggerier. Komplette tagkonstruktioner, omforandringer af tag med montering af kviste mv. samt tømrerarbejde på nybyg og tilbygninger.